Kontaktirajte nas na info@nitor-usluge.hr ili nazovite nas na +385 (0) 1 369 0912Email me

Kako biste se raspitali o našim uslugama, slobodno nas kontaktirajte emailom ili telefonom. Naše osoblje će ljubazno odgovoriti na sva vaša pitanja. Pošaljite svoje dokumente na procjenu i dobit ćete neobvezujuću ponudu.


ZATRAŽITE PONUDU

Razumna cijena

Budući da sve naše prijevode radimo unutar kuće i vjerujemo u win-win odnos i dugoročnu suradnju, cijena prevođenja u našoj prevoditeljskoj agenciji je vrlo razumna.

Povjerljivost informacija

Budući da su dokumenti i tekstovi koje primamo od naših klijenata često povjerljive naravi, naš rad u prevođenju uključuje i čuvanje povjerljivosti informacija koje se nalaze u tim dokumentima.

Nema outsourcinga

Ključna komponenta našeg poslovnog modela je kontinuirana optimizacija našeg procesnog lanca unutar našeg centra za prevođenje pa stoga i cijena prevođenja teksta može biti minimalizirana u korist naših klijenata.

POSTUPAK PREVOĐENJA

Cijeli proces prevođenja određene dokumentacije je ustaljen za gotovo sve vrste upita za prevođenje.

 • Upit

  Postupak počinje kada klijent pošalje upit za prevođenje.

 • DOGOVOR

  Slijedi definiranje klijentovih potreba i uvjeta kao što je npr. rok.

 • PREVOĐENJE

  Sudski tumač počinje prevoditi dokumente pridržavajući se kvalitete i roka.

 • ISPORUKA

  Po završetku prevođenja, sudski tumač isporučuje dokumente u tiskanom obliku.

Sve prednosti naših usluga uz razumnu cijenu

Kontrola kvaliteta

Kao prevoditeljske ured nastojimo pridržavati se sustavu upravljanja kvalitetom (engl. Quality Management System - QMS).

Povjerljivosti podataka

Budući da su dokumenti i tekstovi koje primamo od naših klijenata često povjerljive naravi, naš rad u prevođenju uključuje i čuvanje povjerljivosti informacija koje se nalaze u tim dokumentima.

Sve radimo sami

Sve naše usluge odrađujemo unutar naše organizacije i time ne koristimo vanjske suradnike nego sve radimo unutar tvrtke, cijena prevođenja je vrlo konkurentna.od ali kvaliteta je jednaka kao i kod ovjerenog prijevoda.

Mjesto isporuke

Neovjereni ili „obični“ prijevodi se isporučuju redovito emailom. Ovjerene prijevode od sudskog tumača naručitelj podiže iz našeg ureda na Horvaćanskoj 31a, Zagreb, u dogovoreno vrijeme.

Rok isporuke prijevod

Za vas kao klijente osim cjenovne pristupačnosti, to znači prijevod koji se prevodi s brzinom i preciznošću. Pošaljite nam svoje tekstove, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Cijena i kvaliteta

Ukoliko tražite kvalitetan prevoditeljski centar, na pravom ste mjestu jer ćete smanjiti troškove cijene prevođenja teksta kao i rokove.

Zatražite besplatnu procjenu troška prevođenja vaših dokumenata

Kako biste se raspitali o našim uslugama, slobodno nas kontaktirajte emailom na Email me ili telefonom na (01) 369 0912.
Naše osoblje će ljubazno odgovoriti na sva vaša pitanja.

ŠTO LJUDI GOVORE O NAME

Mnogi od naših klijenata su se dosada uvjerili u kvalitetu naših usluga i izrazili svoja zadovoljstva s nama.

prijavite se na newsletter