Kontaktirajte nas na Email me ili nazovite nas na +385 (0) 1 369 0912

Kako biste se raspitali o našim uslugama, slobodno nas kontaktirajte emailom ili telefonom. Naše osoblje će ljubazno odgovoriti na sva vaša pitanja. Pošaljite svoje dokumente na procjenu i dobit ćete neobvezujuću ponudu.


ZATRAŽITE PONUDU

Stručno prevođenje teksta

Kao pouzdan partner za prevođenje teksta razvili smo snažan sustav upravljanja kvalitetom koji je ugrađen u svaki korak našeg prevoditeljskog procesa i tehnoloških alata što rezultira gotovim proizvodom koji obuhvaća potpuno tehničko precizno prevođenje teksta kada su točnost i jasnoća od najveće važnosti.

Specijalizirani

Naša prevoditeljska agencija specijalizirana je za stručno prevođenje teksta s engleskog na hrvatski i hrvatskog na engleski jezik.

Ugled

Našu dugoročnu prisutnost na tržištu i uspjeh u pružanju visokokvalitetnih usluga prevođenja prepoznali su mnogi klijenti.

Tekstovi

Prevodimo sve vrste tekstova i dokumenata - stručne, tehničke, medicinske...

Specijalistička publika

Stručno prevođenje teksta je usmjereno na specijalističku publiku te zahtijeva razumijevanje specijaliziranih materijala.

Prevoditelji

Svaki naš prevoditelj je profesionalni prevoditelj, izvorni govornik ciljnog jezika s iskustvom u odgovarajućoj industriji kako bi prevođenje teksta koje ste naručili od nas ispunilo zahtjeve vrhunske kvalitete.

Lektori

Završni korak prevođenja uključuje procjenu gdje je voditelj projekta i lektor ocjenjuju isporučenu kvalitetu za svako prevođenje teksta koje isporučujemo.

Što prevodimo

Prevodimo razne tekstove - od osobnih dokumenata do složenih znanstvenih tekstova i web stranica. Takvi dokumenti mogu uključivati tehničke priručnike, kliničke studije, patente, investicijske elaborate itd.


Opširnije

Kvaliteta

Pružamo pouzdanu kvalitetu te smo razvili sustav osiguranja kvalitete prijevoda na više razina te upravljanje kvalitetom za sve tehničke i stručne prevoditeljske projekte.


Opširnije

Rok

U mogućnosti smo isporučiti prevođenje teksta različite tematike i stupnja složenosti uz visoku razinu kvalitete i hitne rokove.


Opširnije

Prevodimo sve vrste tekstova i dokumenata - stručne, tehničke, medicinske...

Agencija za prevođenje Nitor usluge d.o.o. pomaže klijentima zadovoljiti zahtjeve današnjeg globalnog tržišta prevladavanjem komunikacijske barijere.

Uz prevođenje također možemo pružiti i usluge uređivanja i oblikovanja.

Vaši rokovi za prevođenje će biti zadovoljeni, a dokumente će prevesti kvalificirani i iskusni prevoditelji.

Odabirom naše prevoditeljske agencije, smanjit ćete troškove kao i vrijeme potrebno za prevođenje vaših tekstova.

Kvaliteta naših prijevoda kao i cijena su razlog zašto naši klijenti od nas ponovno traže usluge prevođenja.

Zatražite besplatnu procjenu troška prevođenja vaših dokumenata

Kako biste se raspitali o našim uslugama, slobodno nas kontaktirajte emailom na Email me ili telefonom na (01) 369 0912.
Naše osoblje će ljubazno odgovoriti na sva vaša pitanja.

POSTUPAK PREVOĐENJA

Cijeli proces prevođenja određene dokumentacije je ustaljen za gotovo sve vrste upita za prevođenje.

 • Upit

  Postupak počinje kada klijent pošalje upit za prevođenje.

 • DOGOVOR

  Slijedi definiranje klijentovih potreba i uvjeta kao što je npr. rok.

 • PREVOĐENJE

  Sudski tumač počinje prevoditi dokumente pridržavajući se kvalitete i roka.

 • ISPORUKA

  Po završetku prevođenja, sudski tumač isporučuje dokumente u tiskanom obliku.

Naše prednosti

Specijalizirano smo isključivo za prevođenje tekstova s hrvatskom na engleski i obrnuto.

Kada zatrebate stručno prevođenje teksta, onda trebate kvalitetnog pružatelja usluga.

Naše cijene za prevođenje teksta s engleskog na hrvatski i obrnuto su pristupačne i konkurentne.

Kvaliteta naših prijevoda kao i cijena su razlog zašto naši klijenti od nas ponovno traže usluge prevođenja.

Rok se dogovara s naručiteljem prijevoda, a ovisi o veličini dokumenta. Zatražite ponudu za prevođenje teksta i uvjerite se u naše pristupačne cijene.

Agencija za prevođenje Nitor usluge d.o.o. ima uspostavljene postupke i resurse za pružanje usluga prevođenja koje će zadovoljiti specifikacije klijenata.

Prijevodi hrvatski i engleski jezik
Prijevodi i lektura na engleski i hrvatski jezik

Stručnost prevoditelja

Prevođenje teksta je potrebno prilagoditi razvoju složenog i specijaliziranog znanja. Nejasnoće i nijanse svojstvene jeziku postaju još izraženije kada prijevodi uključuju složeni znanstveni i stručni jezik. Svi naši klijenti oslanjaju se na nas zbog pružanja razine točnosti i pouzdanosti koju osiguravamo za prevođenje tekstova iz različitih industrijskih grana.

Da biste smanjili šanse za pogrešku ili propust u jeziku ili informacije, prevođenje teksta engleskog na hrvatski jezik i obrnuto mora biti sustavno od početka do kraja. Svaki naš prevoditelj je stručni prevoditelj, izvorni govornik ciljnog jezika s iskustvom u odgovarajućoj industriji.

Prevoditelji

Najnoviji postovi iz bloga

Ovdje ćete naći najnoviji članke o prevođenju, lekturi i tečajevima engleskog jezika koji mogu biti od pomoći. Autori su nastojali obraditi zanimljive teme za one koje su u potrazi za uslugom prevođenja, lekture i tečajeva engleskog jezika. Članci su pisani na engleskom ili hrvatskom jeziku. Nadamo se da ćete naći nešto što će vam biti od koristi.

Intervju za posao na engleskom jeziku

Intervju za posao je prilično stresan za većinu kandidata. Uoči samog intervju, kandidat za posao se pita ima li dovoljno iskustva za posao na koji se prijavljuje, kakve su točno dužnosti na tom poslu, hoće li voljeti taj posao, kakva je plaća, nude li se prilike za napredovanje i još mnogo toga.

?

Opširnije

Pisanje datuma ili nadnevka

Nadnevak je hrvatska riječ za datum koji svoje podrijetlo vuče iz latinskog jezika. Jedna od najčešćih pogrešaka koja je ušla u svakodnevno pisanje je pisanje nule ispred jednoznamenkaste brojke dana i mjeseca.

?

Opširnije

Dakanje i dalikanje

Dakanje je upotreba veze „da + prezent“ umjesto infinitiva.Jedna od najčešćih pogrešaka koje nisu svojstvene hrvatskom jeziku, su tzv. dakanje i dalikanje. Objasnimo najprije o čemu se radi.

?

Opširnije

?

ŠTO LJUDI GOVORE O NAME

Mnogi od naših klijenata su se dosada uvjerili u kvalitetu naših usluga i izrazili svoja zadovoljstva s nama.

prijavite se na newsletter