Kontaktirajte nas na Email me ili nazovite nas na +385 (0) 1 369 0912

Kako biste se raspitali o našim uslugama, slobodno nas kontaktirajte emailom ili telefonom. Naše osoblje će ljubazno odgovoriti na sva vaša pitanja. Pošaljite svoje dokumente na procjenu i dobit ćete neobvezujuću ponudu.


ZATRAŽITE PONUDU

Što sve prevodimo?

Svaki naš prevoditelj s engleskog na hrvatski jezik specijaliziran je za prevođenje tekstova iz različitih gospodarskih grana i područja: financije, tehnologije, biotehnologije, medicine, poljoprivrede, okoliša, inženjeringa, obrazovanja, umjetnosti itd.

tehnički projekti i priručnici

školske svjedodžbe, prijepis ocjena

sadržaji koji se izdaju putem web stranica

računovodstvena dokumentacija kao što su računi i bilance te revizorska izvješća

ugovori, aneksi, statuti i sudska rješenja

medicinski nalazi kao što su otpusna pisma, povijesti bolesti, kliničke studije

Rokovi

Ako vam je potreban kvalitetan, brz i cjenovno pristupačan prijevod, obratite se nama i svaki naš prevoditelj s engleskog na hrvatski jezik će ispuniti vaša očekivanja. Rok se dogovara s naručiteljem prijevoda, a ovisi o veličini dokumenta. Zatražite ponudu za prevođenje i uvjerite se u naše pristupačne cijene.


Opširnije

Cijena

Cijena prijevoda s engleskog na hrvatski jezik također ovisi je li prijevod ovjeren, što znači prijevod s potpisanom izjavom i pečatom sudskog tumača, ili neovjereni prijevod koji je takozvani „obični“ prijevod ali kvaliteta je jednaka kao i za ovjereni prijevod.


Opširnije

Kompletna usluga

Nudimo kompletnu uslugu prevođenja s engleskog na hrvatski jezik, a svaki naš prevoditelj s engleskog na hrvatski će ispuniti vaše želje i rokove ovisi o veličini i složenosti dokumenta. Ukoliko vam je potreban prevoditelj s engleskog na hrvatski jezik tek ponekad, ili imate potrebu za stalnim prevoditeljem na projektnoj osnovi, budite slobodni obratiti nam se.


Opširnije

Prevoditelj s engleskog i hrvatski jezik mora poznavati pravila polaznog jezika te pravila ciljnog jezika na koji se prevodi, u ovom slučaju hrvatskog jezika.

Prevoditelj s engleskog na hrvatski jezik mora uzeti u obzir stil dokumenta i osigurati prijevod s naglaskom na kvaliteti.

Prijevod mora biti napisan tako da je privlačan za čitanje, u duhu hrvatskog jezika i mora uvjeriti ciljanu publiku.

Svoje usluge prevođenja nudimo različitim poduzećima, fizičkim i pravnim osobama te različitim ustanovama, organizacijama i sl.

Nudimo kompletnu uslugu prevođenja s engleskog na hrvatski jezik, a svaki naš prevoditelj s engleskog na hrvatski će ispuniti vaše želje i rokove ovisi o veličini i složenosti dokumenta.

Ukoliko vam je potreban prevoditelj s engleskog na hrvatski jezik tek ponekad, ili imate potrebu za stalnim prevoditeljem na projektnoj osnovi, budite slobodni obratiti nam se.

Zatražite besplatnu procjenu troška prevođenja vaših dokumenata

Kako biste se raspitali o našim uslugama, slobodno nas kontaktirajte emailom na Email me ili telefonom na (01) 369 0912.
Naše osoblje će ljubazno odgovoriti na sva vaša pitanja.

POSTUPAK PREVOĐENJA

Cijeli proces prevođenja određene dokumentacije je ustaljen za gotovo sve vrste upita za prevođenje.

 • Upit

  Postupak počinje kada klijent pošalje upit za prevođenje.

 • DOGOVOR

  Slijedi definiranje klijentovih potreba i uvjeta kao što je npr. rok.

 • PREVOĐENJE

  Sudski tumač počinje prevoditi dokumente pridržavajući se kvalitete i roka.

 • ISPORUKA

  Po završetku prevođenja, sudski tumač isporučuje dokumente u tiskanom obliku.

Nitor prevoditeljski ured

Kao prevoditeljska agencija stalno nastojimo isporučiti najviše standarde onog što radimo provođenjem kontinuiranih postupaka kontrole kvalitete našeg sustava i procesa.

Na sve vaše upite koji se tiču prevođenja, a koji su vam od velike važnosti, odgovorit ćemo u što kraćem roku.

Ukoliko tražite stručnost u određenoj disciplini ili području, zatražite ponudu.

Cijena neovjerenog prijevoda jednog ili više dokumenta ili teksta izračunava se na temelju standardizirane jedinice koja se zove prevoditeljska kartica.

Takva kartica sadrži 1500 znakova sa razmacima. Donje navedene cijene su jedinične cijene za jednu prevoditeljsku karticu.

Odabirom naše prevoditeljske agencije, smanjit ćete troškove kao i vrijeme potrebno za prevođenje.

Nitor usluge d.o.o.o
Prijevodi i lektura na engleski i hrvatski jezik

Suradnja s naručiteljem

Ukoliko trebate pouzdanog suradnika, izvođača, onda će svaki naš prevoditelj s engleskog na hrvatski jezik koji ima dugogodišnje iskustvo za vas biti pravi odabir.

Najviše od svega, pobrinut ćemo se da vas vaša dokumentacija bude ispravno komunicirana na način na koji vi želite.

Svaki naš dugogodišnji prevoditelj s engleskog na hrvatski jezik i stručnjak za hrvatski jezik u mogućnosti je pokriti sve grane, sektore i područja koja su vam potrebna.

Svi smo različiti, ali nas dijeli ljubav prema riječi i oštrom oku za detalje.

Zatražite ponudu

Najnoviji postovi iz bloga

Ovdje ćete naći najnoviji članke o prevođenju, lekturi i tečajevima engleskog jezika koji mogu biti od pomoći. Autori su nastojali obraditi zanimljive teme za one koje su u potrazi za uslugom prevođenja, lekture i tečajeva engleskog jezika. Članci su pisani na engleskom ili hrvatskom jeziku. Nadamo se da ćete naći nešto što će vam biti od koristi.

Intervju za posao na engleskom jeziku

Intervju za posao je prilično stresan za većinu kandidata. Uoči samog intervju, kandidat za posao se pita ima li dovoljno iskustva za posao na koji se prijavljuje, kakve su točno dužnosti na tom poslu, hoće li voljeti taj posao, kakva je plaća, nude li se prilike za napredovanje i još mnogo toga.

?

Opširnije

Pisanje datuma ili nadnevka

Nadnevak je hrvatska riječ za datum koji svoje podrijetlo vuče iz latinskog jezika. Jedna od najčešćih pogrešaka koja je ušla u svakodnevno pisanje je pisanje nule ispred jednoznamenkaste brojke dana i mjeseca.

?

Opširnije

Dakanje i dalikanje

Dakanje je upotreba veze „da + prezent“ umjesto infinitiva.Jedna od najčešćih pogrešaka koje nisu svojstvene hrvatskom jeziku, su tzv. dakanje i dalikanje. Objasnimo najprije o čemu se radi.

?

Opširnije

?

ŠTO LJUDI GOVORE O NAME

Mnogi od naših klijenata su se dosada uvjerili u kvalitetu naših usluga i izrazili svoja zadovoljstva s nama.

prijavite se na newsletter