Kontaktirajte nas na Email me ili nazovite nas na +385 (0) 1 369 0912

Kako biste se raspitali o našim uslugama, slobodno nas kontaktirajte emailom ili telefonom. Naše osoblje će ljubazno odgovoriti na sva vaša pitanja. Pošaljite svoje dokumente na procjenu i dobit ćete neobvezujuću ponudu.


ZATRAŽITE PONUDU

Prevoditeljski centar

Nitor usluge d.o.o. je prevoditeljski centar specijaliziran za engleski i hrvatski jezik s dugogodišnjom prisutnošću na tržištu.

Kvaliteta i rokovi

U mogućnosti smo odraditi najsloženije prijevode (stručne, tehničke, hitne) po visokoj kvaliteti u zadanim rokovima.

Opširnije

Povoljne cijene

Mi smo centar za prevođenje koji vam može u kratko vrijeme i po povoljnoj cijeni isporučiti prijevod.

Opširnije

Stručni prevoditelj

Naš prevoditeljski centar cilja na kvalitetu - angažiramo kvalificirane prevoditelje, specijaliste za određena područja koji su spremni pozabaviti se izazovnim problemima.

Opširnije

Prevoditeljski centar

Ako tražite prevoditeljski centar koji će zadovoljiti vaše potrebe prevođenja, došli ste na pravo mjesto.

Opširnije

Iskusni prevoditelji

Iskusni i kvalificirani prevoditelji koji rade u našoj prevoditeljskoj agenciji pomoći će vam da komunicirate i prenesete svoju poruku.

Opširnije

Povjerljivost

Prevoditelji našeg prevoditeljskog centra sve dokumente i dodijeljene zadatke tretiraju u povjerenju.

Opširnije

Rok isporuke prijevod

Ključna komponenta našeg poslovnog modela je kontinuirana optimizacija našeg procesnog lanca unutar našeg centar za prevođenje. Za vas kao klijente to znači prijevod koji se prevodi s brzinom i preciznošću. Pošaljite nam svoje tekstove, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Naš cilj je vama kao klijentu ponuditi najbolji mogući prijevod u najkraćem mogućem roku.


Opširnije

Cijena prevođenja

Sve naše usluge odrađujemo unutar naše organizacije i time ne koristimo vanjske suradnike nego sve radimo unutar tvrtke, naše cijene su vrlo konkurentne. Stoga, ukoliko se ukaže potreba za našim uslugama, slobodno nam pošaljite upit za ponudu i uvjerite se u kvalitetu i cijenu naših usluga. Svaka ušteda troškova u ovo teško gospodarsko vrijeme će Vam svakako dobro doći.


Opširnije

Kvaliteta

Svaki naš prijevod na engleski ili hrvatski jezik koji pruža naš prevoditeljski centar preveden je u skladu s normama ISO 9001 Upravljanje kvalitetom i EN 15038 Usluge prevođenja – Zahtjevi za pružatelje usluga.


Opširnije

Koje dokumente prevodimo?

Sve branše

Prevodimo i lektoriramo sve vrste dokumenata: ugovore, financijske izvještaje, turističke tekstove, web stranice, kataloge, promidžbene materijale, brošure i medicinsku dokumentaciju.

Tehnički prijevodi

Prevodimo također dokumente iz različitih polja poput ekonomije, osiguranja, prava, znanosti i tehnologije, obrazovanja, gastronomije, građevinarstva, kemije, elektrotehnike, strojarstva itd.

O nama

Nitor centar za prevođenje je specijalizirani pružatelj svih vrsta prevoditeljskih usluga s engleskog na hrvatski jezik i obrnuto.

Stručni prijevodi

Kod nas možete naručiti prevođenje s engleskog na hrvatski jezik te s hrvatskog na engleski jezik raznovrsnih tekstova, od prijevoda osobnih dokumenata, stručnih i znanstvenih radova, brošura, tehničkih prijevoda itd.

Kvaliteta

Kada trebate stručni prijevod, onda trebate kvalitetnog pružatelja usluga.

U duhu engleskog jezika

Stručno prevođenje s engleskog na hrvatski i obrnuto je usmjereno na specijalističku publiku te zahtijeva razumijevanje specijaliziranih materijala.

Sudski tumač za engleski jezik

POSTUPAK PREVOĐENJA

Cijeli proces prevođenja određene dokumentacije je ustaljen za gotovo sve vrste upita za prevođenje.

 • Upit

  Postupak počinje kada klijent pošalje upit za prevođenje.

 • DOGOVOR

  Slijedi definiranje klijentovih potreba i uvjeta kao što je npr. rok.

 • PREVOĐENJE

  Sudski tumač počinje prevoditi dokumente pridržavajući se kvalitete i roka.

 • ISPORUKA

  Po završetku prevođenja, sudski tumač isporučuje dokumente u tiskanom obliku.

Zatražite besplatnu procjenu troška prevođenja vaših dokumenata

Kako biste se raspitali o našim uslugama, slobodno nas kontaktirajte emailom na Email me ili telefonom na (01) 369 0912.
Naše osoblje će ljubazno odgovoriti na sva vaša pitanja.

Najnoviji postovi iz bloga

Ovdje ćete naći najnoviji članke o prevođenju, lekturi i tečajevima engleskog jezika koji mogu biti od pomoći. Autori su nastojali obraditi zanimljive teme za one koje su u potrazi za uslugom prevođenja, lekture i tečajeva engleskog jezika. Članci su pisani na engleskom ili hrvatskom jeziku. Nadamo se da ćete naći nešto što će vam biti od koristi.

Intervju za posao na engleskom jeziku

Intervju za posao je prilično stresan za većinu kandidata. Uoči samog intervju, kandidat za posao se pita ima li dovoljno iskustva za posao na koji se prijavljuje, kakve su točno dužnosti na tom poslu, hoće li voljeti taj posao, kakva je plaća, nude li se prilike za napredovanje i još mnogo toga.

?

Opširnije

Pisanje datuma ili nadnevka

Nadnevak je hrvatska riječ za datum koji svoje podrijetlo vuče iz latinskog jezika. Jedna od najčešćih pogrešaka koja je ušla u svakodnevno pisanje je pisanje nule ispred jednoznamenkaste brojke dana i mjeseca.

?

Opširnije

Dakanje i dalikanje

Dakanje je upotreba veze „da + prezent“ umjesto infinitiva.Jedna od najčešćih pogrešaka koje nisu svojstvene hrvatskom jeziku, su tzv. dakanje i dalikanje. Objasnimo najprije o čemu se radi.

?

Opširnije

?

ŠTO LJUDI GOVORE O NAME

Mnogi od naših klijenata su se dosada uvjerili u kvalitetu naših usluga i izrazili svoja zadovoljstva s nama.

prijavite se na newsletter