Stručni prijevodi na engleski i hrvatski

Stručni prijevodi

Nitor je u stanju prevesti stručne dokumente, brzo i kvalitetno.

Najpoželjnije je da prevoditelj bude stručnjak na području koje prevodi ili da posjeduje veliko iskustvo i pouzdanost u stručnosti i terminologiji.

Stručni prijevodi s hrvatskog na engleski jezik u konačnici zahtijevaju prevoditelja koji je izvorni govornik engleskog jezika.

Financije uključuje računovodstvo i bankarstvo


Takvi stručni prijevodi i podrazumijevaju tekstove za turizam, poslovne izvještaje, financijske izvještaje, različite ugovore, poslovne planove, različite analize, revizorska izvješća, investicijske planove, marketinške planove itd.

Detaljnije

Inženjering i tehnologija strojarstvo, građevinarstvo, elektrotehnika


Pokrivamo sljedeća područja: tehnički priručnici, tehnički izvještaji, istraživanja, ispitivanja, idejna rješenja, različite vrste dozvola, IT procese i implementacije.

Detaljnije

Društveno-humanističke znanosti studije i struke


To su: znanstveni radovi, sociološka istraživanja, psihologija, medijski tekstovi, novinski članci, intervjui, anketirana istraživanja, pravni dokumenti, sudski iskazi, ugovori različitih vrsta.

Detaljnije

Obrazovanje i stručni radovi pokrivamo sva područja


Složeni radovi i publikacije mogu se kvalitetno prevesti iz sljedećih branši : elektrotehnike, strojarstva, građevine, medicine, veterine, filozofije, prava, financija, ekonomije, i brodogradnje.

Detaljnije

Kontaktirajte nas na Email me
ili nazovite na +385 (0) 1 369 0912

Ili, zatražite ponudu preko formulara u kojem možete poslati vaše dokumente na procjenu.


Blog tagovi ili teme

Arhiva blogova

Prijevodi i lektura

Nitor usluge d.o.o. je prevoditeljski ured osnovan s ciljem pružanja najboljih prijevoda s engleskog na hrvatski, a posebno s hrvatskog na engleski jezik.

Newletter

Prijavite se na naš newsletter za zanimljivosti iz naše branše.

Klijenti o nama